Lucky Divers

Duikschool Lucky Divers vzw startte zijn werking 1995 met  6 duikers en zonder instructeur in het kleine zwembad van Weelde.In 1998 verhuisden we naar zwembad’ t Beerke in Beerse, ondertussen flink gegroeid met een 25 tal leden en een instructeur als duikschoolleider. Korte tijd later werden we ook officieel lid van de sportraad van de gemeente Beerse en stelde de gemeente een clublokaal ( vlakbij het zwembad)tot onze beschikking. De leden hebben dit volledig zelf gerenoveerd en de feestelijke opening vond plaats in september 2003. Tot op heden is dit nog steeds de place to be elke vrijdag vanaf 22u45 na onze wekelijkse trainingen, met regelmatige thema avonden (kwis, Halloween, sint, Egypte, …) en elke vrijdag een suggestie van de week ( om de hongerige te spijzen).

Ondertussen is ook de duikschool flink gegroeid,  met 3    2* instructeurs en 5   1* instructeurs op een totaal van 50 leden kunnen we alle lessen en proeven zelfstandig afwerken. Wij kunnen U een volledige opleiding bieden van beginneling tot instructeur met internationaal erkende brevetten ( CMAS).

Alle theorielessen worden in huis ( clublokaal) georganiseerd voorzien van modern didactisch materiaal ( pc, beamer, studiemodellen, caisson, CPR, …). Ook in het volledig vernieuwde zwembad worden er wekelijkse trainingen ( opleiding, fysiek, onderhoud technieken, CPR, ..) georganiseerd. Al het zwembadmateriaal ( flessen, ontspanners, vinnen, maskers, …) worden door de club zelf aangeleverd. Alle leden kunnen ook hun privé flessen gratis laten vullen in het clublokaal aan onze eigen state of the art compressor.

De wekelijkse clubduiken worden vooraf aan de leden medegedeeld. De nieuwjaars- , openings-, BBQ , ontbijtduik zijn elk jaar weer een gezellig samen zijn voor alle leden met familie. Om de zoveel jaar trachten we ook samen op duikreis te gaan: Rosas, Hurghada, Sharm el Sheik, Sharm el Naga, …